maandag 30 maart 2009

Een berg met uitzicht

Dat is wat je van PREKESTOLEN wel kan zeggen. Een beklimming van twee uur met een aantal pittige stukken wordt beloont met een uitzicht op de lysefjord zonder storende omheiningen.

Ongelooflijk dat hier nog nooit iemand naar beneden gedonderd is, toeristen nemen foto's terwijl ze op de rand staan of met de benen over de rand bengelen.

De volgende dag profiteren we van het mooie weer om zoveel mogelijk kilometers richting noorden te maken, het is namelijk een zeer groot land en met 3 ferry's onderweg komt dat op 360 afgelegde km voor een hele dag rijden.


We eindigen in Stryn in een zogenaamde luxe-hytte waar we een dag blijven om op adem te komen.

3 opmerkingen:

 1. Ben jullie al een paar dagen aan't volgen en ben gelijk voor jullie content dar het droog is. Ik zou zeggen niet te dicht bij de rand gaan staan of zitten want wie moet er anders voor onze mooie fotokes zorgen. Kijk vewachtingsvol uit naar de volgende serie foto's.
  Jan oeyen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Jan,

  bedankt voor je reaktie, we hebben heel het weekend stilgezeten omdat het zou regenen en dan blijft het gvd toch wel droog, we vertrekken vandaag en het komt met bakken naar beneden. Dus zitten we nu terug in een hotel voor een dag of 2 om op te drogen, het zou woensdag hopelijk beteren en dat zal nodig zijn, 't is nog 1500 km naar het noordelijkste punt waar we heen willen!  natte groeten tony en cindy

  ps:kan geen mail sturen naar jan.oeyen@pandora?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. adres is jan.oeyen@gmail.com
  Hier is het warm en onweerachtig met alle gevolgen van dien.
  Hopelijk heb je de juiste bandenkeuze gemaakt, andres is het nog een hele glijpartij tot in het noorden.

  BeantwoordenVerwijderen